UNGERNBILD,

Vi spenderade fem dagar i Ungern, ett antal mil från Budapest vid den mysiga Ballatonsjön. Vi hann med lite sol och bad, en festivalkväll med bland annat Snoop Dogg och Swedish House Mafia, vackra solnedgångar, otaliga skratt och sena kvällar. Som resmål kan jag verkligen rekomendera Ungern då det var oerhört fint, billigt och med en underbar värme. En middag för fem personer med huvudrätter, öl och dricka till alla gick totalt på knappt trehundrafemtio kronor. Go Ungern!

  1. hanna skriver:

    som halmstadbo är det ju väldigt kul å se lite kända ansikten på bilderna 🙂

  2. Linn skriver:

    Åh så härligt! 🙂

  3. pilla skriver:

    Ser sjukt schyst ut! Bäst att aka dit innan det blir för turistigt kan jag tänka mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..