”TANZI TANZI”

Ungerns uberhärliga dansgolv fick mig verkligen att inse hur mycket jag saknar min dansträning. Vi svängde loss våra nyrakade, valsade oss fria till svetten rann och takterna hittade tillbaka till tårna. Jag var så totalt överflödande lycklig när jag svängde loss till den ungerska musikerns klappvänliga trall.

Jag har sen länge bestämt mig för att hitta en träningsform utöver gymmet till hösten och väljer mellan diverse intressanta varianter:

– återuppta baletten eller modern jazz för att stilla min danshunger
– prova den berömda poledancing
– köra klättring på något av stans klättercenter
– önskedrömmen att börja rida igen, tror dock inte att tiden finns just nu.
– utmana mig med crossfit

Utövar ni något av detta ovan eller har ni något annat kul som ni kan tipsa mig om?

 1. Anonym skriver:

  Testa bikram yoga. Det är vidrigt men ändå grymt… Du bör prova några gånger för att verkligen se om du tycker om det. Det är en upplevelse vill jag lova! En weird upplevelse 😉

 2. Laura skriver:

  Lindy hop! Dansglädje som man dessutom är två om eftersom det är en pardans.

 3. Amanda skriver:

  Dansar balett, modernt och jazz på gymnasiet! Är helt fast och är dans beroende. Klarar inte av en hel vecka utan dans längre! Så keep on dancing!

 4. deniz skriver:

  Streetdance va fan. eller typ dancehall om du vill svänga mkt o ha kul i bra träning!

 5. sofia skriver:

  Hej fia! Jag tränar gymnastik och har gjort det ett tag. Det är otroligt roligt och med dina gamla danskunskaper skulle du nog klara av det galant! Så om du inte bestämt dig än tycker jag verkligen du ska överväga att lägga till det som ett alternativ i din lista.
  Kram fia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..