IDAG, oslo

Det är med vemod och blandade känslor som jag idag kliver på planet till Oslo. Jag hade sett framemot en mysig helg med skratt, mys och kära återseenden men jag känner mig mest sorgsen och lite skrämd över hur min forna hemstad kommer att se ut.

,. jag lovade mig att ta vara på helgerna denna sommaren vilket jag lyckats bra med. Detta är fjärde helgen som jag är ute och flänger ,. nästa är inbokad på hemmaplan med den största skurhinken och förberedelser för min ”riktiga” semester.

(jag har som vanligt förberett några inlägg som kommer att rulla fram under helgen trots att jag är på resande fot)

 1. Linn skriver:

  Förstår att det känns jobbigt, men man får hoppas på att du kommer ha det himla härligt och trevligt ändå! Styrkekram till dig, Fia! 🙂

 2. Usch vad jobbigt att åka dit. Stor kram till dig <3

 3. linda skriver:

  Jag förstår verkligen hur du känner! men försök ha roligt och se framåt och visa kärlek till dina vänner där borta!

 4. Hei!
  Jeg sitter ved datorn hele dagen (8timer), jeg har nå fått en fitnessball som jeg sitter på når jeg jobber. Jeg lurer på hvilken ”vardagsmotion” det gir. Håper du kan svare på det 🙂

 5. Madde skriver:

  Hej! Jag har en liten ang Linn Hebertsson mat ohch träning. Jag såg det hon är äter är nästan som LCHF dieten, men hon äter frukt också vilket jag tycker att det är bra! Min fråga är nu, vad är det man ska äta och inte äta? Och när det kommet till alkohol på helgerna vad är det man ska dricka om man vill ändå ha koll på sin vikt?
  Tack, älskar din blogg! Keep it up!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..