KVALITÉTSTID Á FIA,

Att slå ner rumpan på en caféstol, luta mig tillbaka och bara tömma huvdet på tankar är något av det mest avkopplande jag vet. I takt med att människorna hastar förbi hittar jag ett lugn och ofta inspiration till diverse texter som fyller mina kollegeblock. Det är i dessa stunder som jag hittar mig själv, kommer på saker jag vill göra och hittar en trivsel i min egen vardag.

,. för övrigt är följande saker som får mig att uppskatta tiden med mig själv:

– storstäda lägenheten, är även det bästa utloppet när man är upprörd, förbannad eller deppad.
– promenera och stanna på en bänk, sten eller brygga och bara sitt en minut eller två.
– alla former av toalettbesök, det är skönt så är det bara.
– att handla mat, jag är oftast den långsamma typen som utforskar hyllorna alldeles för länge i total trans.

 1. sandra skriver:

  har precis börjat läsa din blogg och bara älskar den, bli så himla glad 😀

 2. Jen skriver:

  Håller med om samtliga punkter, speciellt de två sista! 😀

 3. annie skriver:

  Egentid är den tiden folk glömmer bort och som inte uppskattas nog. Jag försöker planera in så mycket egentid jag kan eftersom dagarna på jobb tillbringas konstant med andra människor. Då behöver man vara ensam med sig själv med 🙂

 4. M skriver:

  Faktiskt skönt att sitta och ta det lugnt en stund då alla andra stressar. Att springa är för övrigt den bästa medicinen mot ilska och aggressioner hos mig, eller att bara låsa in sig på toaletten och lipa lite 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..