DELIKATESSVARNING

Mitt besök i norrland resulterade i en av sommarens absolut finaste kvällar. Tillsammans med två söta vänner, en sol som aldrig gick ner och mysiga filtar sällskapade vi med denna pajen till långt in på natten. Jag kan dock rekommendera att låta den svalna då den blev ännu godare som kall när den hade fått mojsa till sig lite.

Receptet hittar du här och servera med rejält vispad grädde och en kaffekopp.

  1. Linn skriver:

    Smaskigt! Själv gjorde jag en jordgubbspaj igår efter jordgubbsplockande! Serverade med vaniljvisp. Mmm! 😉

  2. Linn skriver:

    underbart! jag gjorde en smulpaj med blåbär och serverade med barnsligt mycket vaniljsås. Så gott att man inte vet var man ska ta vägen :-)!

  3. emma skriver:

    mmm, vad gott det ser ut! ska absolut pröva på receptet! jag har en fråga åt dig fia angående crosstrainers: jag köpte en i förra veckan och har tränat nu i 6 dagar, 40-50 min per gång. hur tycker du man borde träna med crosstrainer för att gå ner i vikt? tack för svar på förhand!

  4. Den såg jättegod ut! Sugen jag blev…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..