FAVORITFROSSA?

Mitt chokladbegär kommer i perioder och har på senare tid drivits över på de mer mörka plattorna med nötter som dekoration. Ibland får jag dock för mig att bryta trenden och blev studsande glad när jag hittade denna förvånansvärt delikata mjölkchokladen i hyllan:

Kombinationen kaffe/choklad kan för övrigt vara den godaste som finns.

 1. Linda skriver:

  Vad snygga shorts du har! Vart kan man hitta dem?
  För övrigt tycker jag att du har en riktigt motiverande och sprudlande blogg! Pepp!!

  Linda

 2. Sofie skriver:

  Åh vad gott, jag älskar alla sådanna choklader med krämer eller mousse i 😀

 3. Vad komiskt att jag sitter här med det värsta sug efter choklad någonsin! Men med tanke på att jag tidigare ätit socker varje dag och vill bryta den vanan så tänker jag inte.. 🙂

 4. Signe skriver:

  testat mocha någon gång? Latte + drickchoklad ^^ I england gör de en shot expresso, har i chokladpulver och sen skummad mjölk, alltså en latte + choklad. Och gott som tusan om man dessutom lägger vispad grädde ovanpå det <3 mwah, mums

 5. Johanna skriver:

  MM, ja! Kaffe och choklad OCH lakrits och choklad 🙂

  1. Johanna skriver:

   Och toffee och choklad…. och mint och choklad… heh heh 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..