VIDEOBLOGG, FIAPOWER!

[ts_video_391_1149874]
 1. Jess skriver:

  Ser ut att vara sjukt bra träning! Såg även dina videos om alternativ till powerwalks, riktigt roliga klipp 🙂

 2. evelina skriver:

  hur gör du för att ha så fin hy & behålla den ? 🙂

 3. Mikaela skriver:

  HAHA jag har fortfarande mardrömmar efter det passet.. Nej då 😉

 4. Vilken härlig inspiration! Nu blev jag otroligt sugen på att ge mig ut i skogen för ett rejält träningspass 🙂 Sen undrar jag vad det är för keps du har? 🙂

 5. JS skriver:

  Du utmanar ju oss läsare, nu skulle jag vilja utmana dig!? Du har inte lust att ta en kik i den glutenfria brödhyllan (fryst och det som ska föreställa hårdbröd)och ge åsikter och tips på vilket bröd som är ”bäst”? Jag vet att det är bäst att baka själv men om man nu inte har tid, lust eller möjlighet till det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..