MIDDAGSTIPSET:

Jag har länge suktat efter barndomens leverbiffar men aldrig tagit mig i kragen. Min mor tröttnade på mitt eviga tjat och skickade därför med mig lite lever när jag var hemma sist så nu har jag äntligen fått avnjuta dessa fantastiska biff-fasoner, härligt pimpade med en och annan rödbeta.

Riv rödbetor grovt och blanda med leverfärs och kryddor i en bunke. Stek som biffar på hög värme och låt dem svettas i ugnen en stund för att bli ordentligt genomstekta. Servera med tex. en löksås på hackad lök, grädde, turkisk yoghurt, senap och kryddor och en härlig sallad och råris.

  1. Allvarligt, leverbiffar suger fett 🙂
    Skolan har för alltid förstört min känsla att nånsin kunna prova igen

  2. Frida skriver:

    Hej Fia! jag skulle verkligen vilja att du svarar på den här frågan. Vad kan man äta efter träningen? jag tycker det är sååå svårt att veta vad som är bra och så, jag hatar bananer och jag vet att det är bra, men det måste ju finnas annat? Jag tror du har skrivit om det här i din blogg förut, men jag har glömt bort vad du skrev, så det skulle ju vara väldigt snällt om du svarade! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..