TRÄNINGSPASS MED BLOGGLÄSARE,

När jag berättade att jag skulle till Halmstad härom helgen rullade förslag om både läsarfika och träningspass in. Eftersom jag har haft ett gäng läsarfikor och läsarträffar kändes det nu kul att få prova att grilla ett par bloggläsare i riktig träning. Jag träffade Linda och Caroline vid berget i Halmstad och körde gärnet med dem i backar, trappor och vid bänkar.
Tjejerna kämpade på och blev rejält chockade efter redan de första 13 minuterna. Vi körde intervaller i trappor, flåslekar, löpryck, hållningsanalys och de både fick diverse läxor att göra till det nästkommande tillfället.

Det är alltid lika roligt att träffa er läsare och ännu roligare att få träna er. Jag hojtar nästa gång jag ska iväg någonstans så kanske det är fler som vill köra ett ”läsarpass” med mig?

 1. Sara skriver:

  Synd att jag hittade hit till bloggen för sent då. För jag bor i Halmstad o hade gärna varit med, En väldigt bra o inspirerande blogg har du iaf!!
  //Sara

 2. Jess skriver:

  Kommer du till Göteborg får du mer än gärna köra skiten ur mig! 🙂

 3. Ida skriver:

  Har du något tips på hur man bäst tränar kondition när det är så fruktansvärt kvavt ute att man nästan får mjöklsyra av att gå upp för lägenhetstrappen?

 4. Kom till Falun och träna med mig!! 😀

 5. Åh ja det skulle vara jätte kul att köra ett pass med dej 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..