LÄSARFRUKOST,

Hej Fia!

Hoppas du njuter av din semester! Tänkte dela med mig av vad jag åt till frukost idag, man vet aldrig vem det inspirerar!
På bilden ser du två knäckebröd med leverpastej och gurka, ett hårdkokt ägg, en skål fil med egenblandad müsli, ett glas
juice, en stor kopp kaffe och en vattenflaska som alltid finns nära till hands!

Tack för en rolig och peppande blogg! Kram Johanna

Appropå det här med vatten och måltidsdrycker ,. vad dricker ni till en lunch/middag ute?
Väljer ni något bubbligt, läskigt eller vanligt vatten? Känner ni att ni behöver ta något ”roligare” än vatten om ni ska luncha med vänner eller på jobbrelaterade tillställningar?

 1. Frida skriver:

  Jag brukar försöka ta vatten till middagen, men ibland slinker det ner ett glas juice fast då försöker jag se till så att det är Brämhults, vilket är den bästa juicen i mitt tycke!

 2. Joanna skriver:

  När jag äter ute blir det oftast vatten, när jag vill göra det lite mer speciellt tar jag ofta ett glas vin.

 3. Nicole skriver:

  Jag älskar vatten/soda vatten annars vanligt vatten om jag är riktigt sugen på något annat så blir det coke zero men jag är främst en ramlöse/vatten drickare

 4. Jenny skriver:

  Hej!

  Jag dricker alltid vatten, undviker i regel juice och läsk oavsett när det bjuds, men ibland blir man kanske sugen på nåt läskande så då gör jag ett undantag.
  Men till måltiden dricker jag aldrig någonting eftersom att det inte är bra att dricka vätska tillsammans med mat, magvätskorna späds ut så att kroppen får svårare att smälta maten. Dessutom finns det studier som tyder på att vi tuggar vår mat sämre om vi dricker till måltiden 🙂

  Så det är så jag gör, alla är vi olika! 🙂
  Dock apropå själva inläggsfrågan, jag skulle aldrig nånsin äta/dricka nåt jag inte vill bara för att jag är i ett sällskap där alla gör det. Aldrig!

 5. amanda skriver:

  jag dricker nästan alltid mitt hemmabubbel, vanligt kranvatten som får lite hjälp på traven med sodastreamerna. riktigt gott. om man vill göra en läskande ”drink” blandar jag i lite lingonsaft och pressad lime samt is i bubblorna. kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..