JAG ÄR TILLBAKA!

Jag kan med glädje säga att jag nu är tillbaka i verkligeheten och vardagen. Mina batterier kliar värre än eksam i väntan på att suga i sig hösten och alla dess utmaningar. Min korta men ack så underbara semester har fyllt på mig med energi som borde räcka långt in på jullovet.

För övrigt är detta min bästa period på året. Början på nyheter, startgroparna för nya tag och nya äventyr med snygga fräknar i pannan. Jag skippar gärna nyåret bara jag får älska hösten och all dess charm. Sommaren är helig på alla sätt men jag avgudar den här perioden på året lite hårdare.

Jag har spenderat halva semestern med att fantisera om de kommande månaderna, satt upp nya mål, planerat och höjt ribban. Jag kan påstå att jag nu är i mitt bästa esse!

,. är ni peppade??

 1. Elin skriver:

  Ja nu är det pepp på hög nivå. Det kommer bli ett grymt träningsår och ett härligt första år med mitt andra barn 🙂

 2. Emelie skriver:

  Iiihh, härligt att du är tillbaka! Nu blir jag också peppad, tack för din energi, jag ser verkligen fram emot en fin höst!

 3. celine skriver:

  Heeej! Jeg er ny læser af din blog – hvor er din skønne bikini fra? 🙂

 4. Men samma här, jag älskar verkligen hösten! Känns som att den friska luften ger en ny energi:) Nu kör vi!

 5. Lisa skriver:

  Vill först tacka för en fantastiskt inspirerande blogg!:D och nu till min fråga, jag vet att man ej kan punktförbränna, men jag har en stor rumpa och stora lår med mycket fett, en ”lagom” mage och jättesmala armar med nästan inget fett. Jag inser att min kropp alltid kommer vara format som ett päron, men vill förminska och göra fastare så gott det går, dock inte så pass mycket att mina armar ser sjukligt smala ut. Hur gör jag detta på bästa sätt? Genom att förbränna kalorier med tex promenader kombinerat med träning för rumpa och lår?kommer då det ”dallriga” att försvinna? Dina ord att man ska vara den bästa versionen av sig själv har jag tagit till mig oväntat mycket och gör mig motiverat att till slut kunna gilla mig själv:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..