ÖVERTAGGAD TJEJ,

Alldeles för lite sömn och avdankad semesterhjärna i kombination med att jag startade upp arbetsdagen i hundrafemtio gör att jag nu slinker ner under lakanen i en oerhört tidig kväll. Jag har precis hällt i mig en smoothie gjord på bla. ingefära, granatäpple och andra vitaminer som förhoppningsvis boostar mitt aningens övertrötta immunförsvar över natten.

För övrigt kan ni lyssna på dagens radiopratande med mig HÄR!

 1. Ebba skriver:

  Hej Fia!
  Jag har alltid fått höra att man inte ska äta precis innan man går och lägger sig för det är det som inte kommer till ”nytta” och istället lagras som fett…. Är detta inte sant alltså? Tänkte bara i och med att du tog en smoothie precis innan du gick och la dig.
  Tack för all inspiration!! Kramar!!

 2. Jossan skriver:

  TACK för att du skriver din blogg! Jag har just påbörjat en uska utbildning men allt känns bara fel fel feeel:( Jag skulle egentlige vilja jobba inom träning å hälsa men vågar inte riktigt ta steget ut…Jag hör ju sj hur knäppt det låter(gå en utbildning där kroppen skriker neeeeej)Måste man vara vältränad å ha värsta självförtroendet för att klara av att bli pt/hälsocoach? Snälla Fia help me! Love your blog:)

 3. E skriver:

  Och så till frågan. Hur är det egentligen det där med att äta innan man ska lägga sig och sova? Går det bra att äta innan man ska sova eller bör man helst äta någon timme innan läggdags? Oj blev en lång kommentar, sorry haha! Kraaaam på dig fina du!

 4. E skriver:

  Har en sak att säga och en fråga att ställa.

  Jag tycker du är en otrolig inspirationskälla. Jag blir så energisk och peppad av att läsa din blogg. Jag har alltid mer eller mindre haft koll på vad som är nyttigt och hur man ska träna för att uppnå resultat. Men som du säger i programmet idag att antingen är man för extrem åt ena hållet eller för extrem åt andra! Och det är precis så det har varit för mig. Jag har varit extrem nyttig och tränat flitig för att sedan efter ett tag gå över på andra sidan. Aldrig haft en balans. Men du har ju satt fingret på det, och jag har märkt att jag börjar tänka annorlunda de senaste dagarn. Så jag ville bara säga tack till dig! Det har betytt mkt för mig, mer än du anar! Så tusen tack igen! Och jag kmr fortsätta följa din blogg och ta mig till dina tips!!!! God bless YOU!

 5. E skriver:

  Jag lyssnade på programmet idag =) Tycker dock du ska promota ditt företag mer.. Du lät lite blygsam när du gjorde reklam för företaget? =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..