SMAKLIG KAKA?

Läs innehållsförtckeningen:

,. jag finner inga ord. Jo, det är en underlig värld vi lever i och detta är sjukt.
Ska det vara såhär? Äter ni sånthär? Ge folk sina barn sånthär?

Behöver jag ens tillägga att ”bäst före”-datumet var flera månader fram i tiden?

 1. Malin skriver:

  Det är så roligt att läsa alla kommentarer när Fia skriver om sånt här. Många verkar förutsätta att man ger barn allt som Fia tar upp som onyttigt.

  Det är väl klart att barn ska få bjuda på korv med bröd på kalas om de vill det?!

  Hur många som skriver sånt här har egna barn? Och hur många kommer isåfall köpa med sig korv från Saluhallen och baka eget korvbröd när de ska grillas i pulkabacken 😉

 2. Jess skriver:

  När jag äter äppelpaj så är den hemmalagad där jag definitivt vet vad det är i den 🙂

  1. Jess skriver:

   ..Eller blåbärspaj som det handlade om i detta fallet 🙂

 3. Jenny skriver:

  Nej men gud vad är det där för något, det är ju sjukt att det får kallas blåbärstårta!!
  Jättebra att du tar upp grejer som det här, själv försöker jag baka allt fikabröd/efterrätter själv.
  Men skulle jag köpa kakor vet jag inte om jag skulle vända på paketet och kolla hur många E-ämnen som är i.

  Kommer bli ändring på de efter detta inlägg kan jag lugnt säga!

 4. Paula skriver:

  Jag tycker att det är sorgligt att det ens får säljas, det borde lagstiftas mycket hårdare för en blåbärskaka ska ju innehålla blåbär ju. Det är som de ovanför nämner med den färdiga guaccamolen som innehåller typ 1% avocado, det borde finnas en lag på att man inte får vilseleda folk på det sättet..

 5. amanda skriver:

  jag älskar hembakt och att fika en blåbärsbulle på konditori! MEN å ena sidan, å andra sidan. det är inte så lätt att bestämma sig i såna här diskussioner. måste man det? visst är det bra att frågan lyfts fram så att vi får oss en tankeställare. men jag tycker det blir lite väl mycket fy-skäms-på-dig… det beror på tradition, pengar, kunskap och erfarenheter inom familjen. alla sitter inte inne med den vetskap om kost som fia och andra proffs gör. jag skulle aldrig se ner på människor som äter liknande produkter som ovan. oftast känner de inte till vilka konsekvenser det kan bli, hur onyttigt de äter osv. jag tror inte svenska folket är särskilt bra på att läsa innehållsförteckningar egentligen… eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..