TACKSAMHETSTAL!

Ni är så otroligt fina som varje dag mejlar mig med både personliga, roliga och ibland ledsamma brev. Jag önskar att jag hade mer tid till att svara på alla era mejl, frågor och allt ni skriver till mig men just nu finns det för lite tid över. Ni ska veta att jag läser allt, tar till mig och blir berörd. Jag skrattar, gråter och rodnar med er. Tack för att ni ger så mycket av er till mig!

Som ni vet använder jag ofta era frågor till att svara på i inlägg och lägger ut era hopp,-frukost och matbilder. Så fortsätt skriva, fråga och skicka era bilder.

En tjej mejlade och bad om en intervju till sin blogg vilket jag prioriterade, Klicka här för att läsa intervjun

 1. Paula skriver:

  Du är grym du!

 2. Emma skriver:

  Hej fia!

  som vanligt när hösten kommer så blir man (de flesta iallafall) förkylda. Har du något bra tips för att slippa förkylning, iallafall en längre stund?

  Kramar

 3. Elin skriver:

  Tänkte bara skriva till en tidigare kommentar om easytone-skorna, jag har precis köpt ett par och tycker att de är sjukt bekväma! Jag brukar ha problem med att hitta skor då jag lätt får ont i fötterna men easytone-skorna är jättebekväma. Jag har dock inte hunnit träna i dem än så kan inte uttala mig om hur vida dem ger snyggare rumpa eller inte :p

 4. julia skriver:

  Grymma fia! köpte nytt årskort på gymmet idag, nu jävlar! du är min inspirationskälla men jag har en liten fråga till dig också (du lär antagligen inte svara, men värt ett försök)

  Saken är den att jag idrottat hela mitt liv och har nu sen några år tillbaka gått över från sport till gym. problemet när jag tränar är att jag typ bara bygger muskler istället för att bränna fett/gå ner i vikt, vilket jag vill. (och nej jag tränar inte bara styrka haha).. jag vet att det är väldigt individuellt och att man ska variera träningsformen, men jag frågar ändå:

  Vilken typ av träning ger absolut bäst fettförbränning?

  Sjukt tacksam för svar.

 5. julia skriver:

  Grymma fia! köpte nytt årskort på gymmet idag, nu jävlar! du är min inspirationskälla 😉 men jag har en liten fråga till dig också (du lär antagligen inte svara, men värt ett försök)

  Saken är den att jag idrottat hela mitt liv och har nu sen några år tillbaka gått över från sport till gym. problemet när jag tränar är att jag typ bara bygger muskler istället för att bränna fett/gå ner i vikt, vilket jag vill. (och nej jag tränar inte bara styrka haha).. jag vet att det är väldigt individuellt och att man ska variera träningsformen, men jag frågar ändå:

  Vilken typ av träning ger absolut bäst fettförbränning?

  Sjukt tacksam för svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..