FRÅGESTUND PT, UTBILDNING, KARRIÄR!

Jag har fått så många mejl med frågor om min utbildning, hur jag har gjort för att komma hit där jag är idag och om vem som helst kan bli PT, vad som krävs osv. För att alla ska få chansen att få svar på sina frågor kör vi en frågestund med temat:

Passa på nu, jag ska svara på allt som rör detta.

 1. Jullan skriver:

  Hej!
  Är det lätt att få jobb efter man har utbildat sig till personlig tränare?
  Måste man jobba med något annat också eller kan man vara PT på heltid?

 2. Jullan skriver:

  Hej!
  Är det lätt att få jobb efter man har utbildat sig till personlig tränare?
  Måste man jobba med något annat också eller kan man vara PT på heltid?

 3. hur motiverar du någon som kommer till sin första pt-session & är o-pepp/omotiverad? och kör du förresten med ”tough love” i gymmet eller är du mer av en ”snäll, men uppmuntrande & peppande” typ (eller kanske en kombination)?
  tack för svar, du är grym! kram

 4. Jag själv kommer att utbilda mig som PT efter att jag gått ut trean. Jag tycker dock att den ekonomiska frågan är ganska viktig. Klarar man hyra, mat, nöje & shopping genom att ENDAST arbeta som PT och gruppinstruktör ?

 5. Sofia skriver:

  jag har en dröm om att utbilda mig till Pt, det enda som hindrar mig är priset 🙁 Hur gick du till väga? sparde du eller lånade du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..