KÖRSBÄRSFRISKT,

Jag säger godmorgon med två stekta ägg med gräslök, en tallrik proteingröt toppad med körsbär, keso och mellanmjölk. MUMMA.

För övrigt kör vi en frågestund med ett efterfrågat tema vid lunch, passa på att ställa era frågor där och då 🙂

  1. Signe skriver:

    Hei 🙂 På tal om proteingröt, såg i tidningen MåBra i senaste numret att man inte bör kombinera gryn med ägg för att fytinsyran (hette det så?) i grynen på något sätt hindrar kroppen från att ta upp näringsämnen från äggen. Hade du en aning om det? 😛 det hade inte jag. Jag är kär i din proteingröt men funderar över hur det ligger till. Kan du något om sånt eller bör jag snacka med en seriös dietist? 😛

  2. sofie skriver:

    Vad tycker du om lättdryck? Enkelt och gott att fixa till maten, men hur nyttigt är det på en skala?

  3. elina skriver:

    var kan man köpa körsbär? frysta eller färska?

  4. Anna skriver:

    ååh, skulle du inte lite snabbt kunna tipsa om mat som håller en halv dag i väskan? ska vara på universitetet 9-16, och jobba 16-21 i morgon. pendlar även, så det ska överleva från ca 7.30 på morgonen.. att springa ut och köpa nåt på lunchen är inget alternativ tyvärr, buuu studentbudget!

  5. Josefin skriver:

    ååh vad gott med körsbär. Är ju verkligen något av det godaste som finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..