SLICKA FÄRG?

Istället för att lägga pengar på färdiga yoghurtar med tillsatt socker och fusk så föredrar jag att slänga ihop egna varianter och smaker med riktiga frukter och bär. 

Egen fruktyoghurt gör jag så lätt med några skedar kvarg och turkisk yohurt som jag mixar med valfri frukt/bär tex. hallon eller banan. Så simpelt och gott!

Dagens frukost bestod av egen hallonyoghurt som toppats med aprikoser, kokosflingor, granatäpple, persika & kiwi. För övrigt dricker jag alltid ett stort glas vatten till alla frukostar, det känns inte riktigt hundra utan det.

  1. Alex skriver:

    Min annorlunda blandning är;
    Laktosfri keso 2 msk, yoghurt 2 dl (ungefär), proteinpulver med vaniljsmak 2 tsk, hackade nötter och rivet äpple. Strör över kanel på det hela såklart 😉

  2. Ida skriver:

    alltså jag ÄLSKAR din blogg, och du verkar vara en sådan himla skön person!

  3. Sofie skriver:

    Jag äter också alltid naturell yoghurt eller fil och blandar ihop med riktiga bär och frukter och inga konstiga aromämnen som det är i fruktyoghurtar 🙂

  4. Emelie skriver:

    mums! skulle aldrig hälla i mig färdig fruktyoghurt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..