BRA LINN!

Min kära vän och PT-kund Linn Herbertsson satte nyligen ner foten på sin blogg. Hon skriver ett välformulerat inlägg om vikthets, matbissbruk och den riktiga vägen. Jag gillar hennes poäng, gillar ni?

Utdrag ut inlägget:

Jag får så ofta mail och kommentarer från tjejer som vill gå ner i vikt! Varje dag, på internet, i tidningar och den sociala världen så tjatas det om dieter och hur man ska lyckas tappa kilon. Nu är jag så trött på det så jag tänkte reda ut det här en gång för alla.

Om det enda du vill, är att gå ner i vikt, så är det fruktansvärt simpelt men dock mer ohälsosamt än andra alternativ. Det är helt enkelt bara att äta mindre och röra på sig mer. Egentligen är det enda du behöver göra är att äta mindre. Jag kan många gånger förundras över hur vi människor missbrukar mat. Man kan missbruka allt möjligt, alkohol, tobak, sex, medicin, droger och allt detta tycks vi kunna diskutera och ha åsikter om. Något man däremot sällan talar om är matmissbruk! Allting vi gör förknippar vi med att stoppa något i munnen ”Älskling, ska vi  ,. LÄS FORTSÄTTNINGEN HÄR.

En bild från min och Linns läsarträff i våras.

 1. b skriver:

  Bra inlägg? Kommer från två som är spinkiga till naturen lagda, orka.

 2. Annie skriver:

  De var ett bra inlägg!

 3. Lina skriver:

  måste bara säga detta! fia, du är så vacker! kram

 4. Sofie skriver:

  Efter att ha läst din blogg i några månader har jag helt och hållet stuntat i hur mycket jag väger. Jag orkar inte gå på några dieter och ständigt tänka på vad jag får äta. Istället äter jag utifrån tallriksmodellen och motionerar när jag känner för det. Jag försöker även få in så mycket vardagsmotion som möjligt. Tack för att du har inspirerat mig 🙂

 5. Rebecca skriver:

  Fia! Gillar din blogg starkt 🙂 En fråga: visst är det så att man ska träna kondition i samband med styrketräning? Hur gör jag när jag tränar body pump? Lämnar passen likt en urkramad disktrasa, och skulle aldrig orka slänga mig på löpbandet efter (inte heller innan, då lär jag ju inte orka med body pumpen). Räcker det med promenad i rask takt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..