EN INBLICK,

Min måndagmorgon beter sig aningens annorlunda då jag idag får betala för helgens utekväll. Trots att jag sprang runt på nyktra ben tar den sena natten ut sin rätt i form av tunga ögonlock. I vanliga fall brukar jag studsa direkt från sängen till promenaden och sen snabbt avverka mina sysslor. Den här morgon beter sig aningens annorlunda då regnet övertalar mig att krypa upp i soffan med kaffekoppen och låta listan avverkas i den takt som faller mig in.

Dagens frukost är en energibombad tallrik med fiberhavregrynsgröt gjord på linfrön, kanel, ägg och fibergryn. Toppingen är en röra av rivet äpple och naturell keso, samt mellanmjölk och en kaffekopp.

 1. Emelie skriver:

  ibland behövs sådana mornar 🙂

 2. Julia skriver:

  HejHopp 🙂
  Jag har inte hört talas om gröt med ägg förut,
  hur gör du den?
  Inspirerande blogg!

 3. Haha, så det är den färgen som skiljer min onyttighetsgröt från din nyttighetsgröt. I see. 😉

 4. sara skriver:

  va gott!! skulle du vilja lägga upp lite övningar för rumpans olika delar? tycker det är svårt och hitta alla delarna!! 🙂

 5. Johanna skriver:

  Hoppas du kommer igång. Här blev det keso, grädde, mandel och hallon till frukost. Lite risgrynsgröts-känsla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..