LÄSARFRÅGA:

LINN FRÅGAR:

Har du slutat med kolhydrater?
I så fall, varför?

FIA SVARAR:

Nej det har jag inte. Jag tycker om att baka och tycker det är roligt att prova nya recept. Denna gången blev det en kolhydratsfri limpa som var god men det betyder inte att jag har slutat med kolhydrater för det. Jag diggar mina rotfrukter för mycket för att göra slut med dem!

Exempel på kolhydrater som bor stadigt i mitt skafferi:

/alla typer av rotfrukter /knäckebröd /grahamsmjöl
/frukt /frysta grönsaker /råris /färska grönsaker
/mörk choklad /bulgur /hembakt bröd /finn crisp
/bär /quinoapuffar /aprikoser /

Hur äter ni era kolhydrater?

 1. Signe skriver:

  Härlig bild ^^
  Lättare att säga hur jag inte äter mina kolhydrater 😛 Äter inget fabriksbakat bröd, bara sånt jag eller familj bakat och som bakats på ica maxi där jag jobbar. Försöker dock hålla nivåerna nere… 😛
  Äter inge pasta alls, av den enkla anledningen att jag känner mig som en ballong av det.
  Äter grönsaker, frukt, rotfrukter men sällan potatis, ris eller liknande. Små mängder när det väl är. Jag har blivit van att hoppa det och trivs utan 🙂

 2. Sandra skriver:

  Hej Fia! En liten fråga. Jag jobbar med äldre, äldre= kakor/kex/bullor heeela tiden. Jag har aldrig gillat sött tidigare, men har i jobbet känt mig ”tvingad” att ta lite extra till kaffet. Nu ( några kg+ på vågen) har jag fått nog. Hur ska jag få mina gamlingar att förstå att jag inte vill ha något? Har försökt skylla på glutenallergi och diabetes m.m men får bara som svar ” meeeen.. en kaka kan du nog äta!!! ” 😀

 3. Emelie skriver:

  bär, grönsaker, nötter & frön! Ibland kiwi & melon oxå =)

 4. Greta skriver:

  – Ingen frukost utan egengjord müsli säger jag 😀

 5. Linn skriver:

  Tack för svar! 🙂

  Själv blir det gryner, pasta, bulgur, ris, couscous, matvete, potatis, bröd… tja allt egentligen! Dock långsamma!

  Jag har även IBS, så då får jag lugna mig lite ibland med vissa kolhydratskällor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..