DETALJ, GOD MORGON!

När man kliver upp i ottan är det lika bra att slå på stort och värma sig ordentligt. Det är de små detaljerna som gör helheten och vardagen så mycket trevligare. Jag ser på nyhetsmorgon, slukar proteingröt och laddar för morgonpigga kunder på gymmet.

HA EN LÉENDE DAG!

 1. sara skriver:

  åh vad mysigt 🙂

 2. Line skriver:

  Hej Fia!
  Jag har velat göra en egen müsli länge nu, och vill gärna ha dinkel- eller quinoapuffar – men var finns de? Det enda jag hittar (har letat på Willy’s och Coop) är rispuffar i en jätteförpackning. Nu kanske sortimentet skiljer sig åt från butik till butik, men jag undrar var du köper dina? 🙂
  Tack för en bra blogg!

  1. Linn skriver:

   Jag brukar köpa mina dinkel & quinoapuffar på ICA Maxi eller Coop Forum i alla fall! 🙂

 3. Sandra skriver:

  Härligt 🙂 Ha en fin dag! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..