LÄSARFRÅGA?

Hej fia! Kan du berätta om Aetas.se, om hur det fungerar osv? Hade varit kul att veta, du kanske redan har gjort det men för ny läsare hade det varit super!

FIA SVARAR:

Självklart! Aetas.se är min sajt för personlig träning på nätet som jag startade i våras tillsammans med min sambo Kim. Tanken är att vem som helst & vart som helst ska kunna anlita mig som PT även om du är student, bor på annan ort eller bara känner att du inte har råd eller vill lägga priset som en ”live”-PT kostar.

När du blir bas-medlem på aetas.se får du en egen sida som är privat för alla utom mig. Där fyller du i en hälsodeklaration där du berättar om din nuvarande hälsa, sätter upp mål och svarar på andra frågor som är relevant för mig att veta. Sen har du möjlighet att uppgradera ditt medlemskap och därmed få min hjälp som PT och även tillgång till alla instruktionsvideos, skräddarsydda tränings- och kostupplägg, träningskalendern och kontakten med mig i chattrutan.

Tanken är helt enkelt att ge dig allt som du får en PT ”live” fast över internet.

För att läsa mer om våra medlemskap eller läsa om hur min GULD-kund Sandra har upplevt sina tio veckor tillsammans med mig kan ni LÄSA HÄR.  

 1. Em skriver:

  Hej PT-Fia, vill bara lämna en kommentar och säga att din blogg är en härlig energikälla när man vill ha lite extra pepp. Och jag tror personligen att PT-online är en ny trend som kommer hålla i sej, jag är själv PT och har just startat upp min business på nytt. Tack för en bra blogg som inspirerar!

 2. Sofie skriver:

  Hej! Jag har en fråga ang proteindrycker/ återhämtningsdrycker. Är det något du använder och skulle rekomenderar och isåfall vad för dryck?

 3. Julia skriver:

  Hejsan! Jag är au pair i USA och undrar hur du gjorde för att äta nyttigt när du var här? Det är så svårt med all frysmat och macncheese som familjen äter. Har du något tips?

  Tack
  Julia- Au pair i New Jersey

 4. Emma skriver:

  Hej Fia. Jag bor i Oslo och har funderat på om Aetas kanske skulle passa mig. Jag hade anlitat dig utan tvekan om du hade bott kvar här. Du har en inställning till kost, träning och hälsa som jag tror starkt på. Min motivation är det ingen fel på och tränar så fort tillfälle bjuds. Men då jag är mamma till en 10 månader gammal son och har begränsade barnvaktsmöjligheter blir det inte varje dag. Jag önskar därför att träna effektivt och inte minst rätt när det väl blir av. Känner du till någon bra PT i Oslo? Har du Aetaskunder som bor här? Inte lust att flytta hit igen? 😉 Oavsett är du en fantastik inspirationskälla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..