SKÄNKER NI?

Att få presenter är aldrig lika trevligt som att ge bort. Jag är den hopplöse romantikern som skämmer bort min kille med små lappar och spontana överraskningar, jag ger mina goodiebags till nära och kära och älskar pirret som ligger i magen innan personen tar emot sin present.

Därför tycker jag det är extra skönt när jag får chans att ge till dem som verkligen behöver. Att rensa ur garderoben betyder alltid att jag ger till Erikshjälpen som har sin låda utanför min port. Att se hemska bilder från afrika gör att jag direkt bidrar med pengar och när jag förra helgen gick förbi en uteliggare gav jag honom det ätbara från goodiebagen i min hand.

Nu senast tröttnade jag på en kudde samtidigt som jag insåg att två nya träningslinnen var felköp som låg och skräpade. De gick snabbt vidare till min erikshjälpen-låda och jag känner mig lite lättare i hjärtat.

Hur gör ni med kläder/saker/presnenter?
Skänker ni eller slänger ni?

 1. Julia skriver:

  Haha, vad generöst att du gav honom det ätbara ur din goodiebag…!

 2. pilla skriver:

  Skänker småprylar men brukar bli till Myrorna. säljer dyrare saker såsom möbler.

 3. Annie skriver:

  Jag skänker definitivt. Ibland till folk jag känner, annars till Erikshjälpen eller liknande. Så länge det är i bra skick bara 🙂

 4. Madde skriver:

  Skulle aldrig slänga grejer som fortfarande går att använda, jag skänker bort eller säljer på Tradera 🙂

 5. Linn skriver:

  Skänker om de är bra/fina nog att användas. Men ser prylarna solikiga och alldeles för använda ut så slängs dem.

  Dock säljer jag om det är ”dyrbarare” saker det handlar om.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..