MIDDAGTIPSET,

Jag erkänner lättvindigt att lax är något jag gladeligen skulle umågs med lite oftare. Den toppar ofta mina favoritlistor med sin möjlighet att varieras i en oändlighet. Jag vill därför tipsa om en oväntat god kombination där laxen spelar huvudrollen:

Rotmoset är syrrans senaste specialare och består av ingefära, spenat, dill, morot och palsternacka.

Lägg laxfiléer i en ugnsform tillsammans med salt, peppar & citron. Låt bakas i ugnen tills den är genomstekt. Koka rotfrukterna mjukt, vispa med elvisp och avsluta med att balnda ner salt och smör. Servera med en romsås gjord på turkisk yoghurt, kvarg och röd stenbitsrom.

 1. pilla skriver:

  Vilken supermat! Älskar spenat och fisk.MMM

 2. sara skriver:

  du skulle berätta någon nyhet idag!! 🙂

 3. Amanda skriver:

  Jag har sedan jag var liten haft riktigt dålig hållning, och nu på senare år har jag försökt göra något åt den – jag styrketränar regelbundet (både rygg, axlar, bröst och mage), stretchar och försöker att påminna mig själv om att sträcka på mig. Inget av detta har dock hjälpt särskilt mycket, vilket stör mig något så förbannat. Jag vill ju ha fin hållning! Har du några bra tips på bra övningar eller liknande som kan hjälpa?

 4. Tilda skriver:

  Fia, detta är min första sockerutmaning. jag behöver hjälp för att klara av dessa dagar. Hur ska jag tänka!
  jag har nog en sockerberoende, och är hela tiden sugen. har ätit ordentlig frukost och lunch…

 5. Tess skriver:

  mm fy vad gott! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..