ÄTER NI OOPSIES?

Efter att min kompis har hyllat, prisat och åter hyllat dessa varianter av oopsies fick jag nog och skred till verket. Jag blev glatt överraskad när de var både lättgjorda och supergoda. Jag åt mina med ost och paprika medans min sambo körde stekta ägg och örtsalt, båda med godkändstämpeln framme.

Dela 3 ägg, lägg vitorna i en stor bunke och gulorna i en mindre. Vispa samman gulorna med hundra gram philadelphiaost. Vispa vitorna till hårt och fast skum i sin bunkje, tillsätt en msk bakpulver, msk fiberhusk, tre msk linfrön och en tsk brödkryddor. Vispa ihop med elvispen. Häll försiktigt ner gulorna i vitorna och rör ihop det försiktigt. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper och dekorera med örtsalt & pepparmix. Grädda i ugnen på 150 grader i ca 23 min.

Min kompis påstår att de även ska vara goda att rosta. Jag ser framemot att prova kardemumma, russin och hackade hasselnötter nästa gång!

 1. agnes skriver:

  haha mina blev helt misslyckade, försökte vispa äggvitan hård två gånger med värdelöst resultat! detta trots att jag diskade ur allt igen och försökte vara supernoga med att inte få med ngn äggula! inte min dag bara. Så nu slängde jag ihop allt löst i muffinsformar, hoppas att det inte ska bli total katastrof haha

 2. Mikaela skriver:

  Har precis bantat bort 7 kilo med LCHF, så det är klart jag testat 🙂 De är rätt goda faktiskt.

 3. Tackan skriver:

  Skriv din kommentar här
  Ser väldigt goda ut, det blir till att låna det receptet och prova 🙂

 4. sigrid skriver:

  Det ser jättegott ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..