INTERVJU MED SUSSIE,

Sussie fortsätter att inspirera och vill nu ge er sin bakgrundsbild med en intervju.
Har du missat vem hon är, klicka HÄR!

Hej Sussie, vem är du?

Jag är en glad och postiv singeltjej nyss fyllda 39 år.

Du har tränat med Fia i 1 år nu, vem var du innan ni träffades?

Jag är en fd Idlaflicka som höll på med gymnastik några år i min ungdom. Jag var väldigt vig och smidig och kunde vända och vrida på kroppen hur som helst. Jag har tränat periodvis i stora delar av mitt liv efter det, men inte så här som jag gör idag.
Jag levde tillsammans med en bodybuilder i några år och åt då nyttigt och tränade men när det förhållandet sprack så började kilona att smyga sig på och träningen upphörde helt. Killen som jag sedan träffade var hans raka motsats och förvandlingen till soffpotatisen var ett faktum.

2007 började jag träna tillsammans med Carina, det blev vändpunkten i mitt liv. Hon fick mig att skriva på ett gymkort på Worldclass. Den historien är ganska kul, jag var helt slut efter ett pass som vi hade kört, tror att det var ett danspass, vi stod och snackade lite med killen i receptionen och helt plötsligt så låg ett kontrakt framför mig. Jag orkade knappt lyfta mina armar så det enda jag kunde göra då var att skriva min namnteckning, resten fick Carina fylla i. Hon ordnade dessutom en otroligt bra deal till mig. Jag insåg rätt fort att för att må bättre både fysiskt och framför allt psykiskt så var jag tvungen att ta mig i kragen. Det är jag otroligt glad och tacksam över idag. Nu har jag ett helt annat fokus på mina träningspass och varierar min träning. Förut var det mest spinning som gällde och ensidig kost. Med ensidig kost menar jag halvfabrikat, pizza, pannkaka, korv, rostmackor osv. Chips helst både fredag och lördag och karamellkungen fanns alltid hemma i skafferiet.

Vart hittar du din drivkraft?

Om inte jag tränar regelbundet får jag en lättare sväng av depression och kan bli stingslig och dit vill jag inte komma igen. Jag förstör ju bara för mig själv genom att inte träna. Det är en del av min vardag och jag tycker inte att jag försakar något annat utan hälsan är så otroligt viktig.  Jag vill inte göra mig själv besviken genom att utebli från träningen. Känslan som infinner sig när man sitter i bastun efter ett genomfört träningspass tex zumba, spinning, timme med Fia eller crossfit pass med Carina är underbar. Jag har uppnått en balans i mitt liv nu när träningen har blivit en del av mitt liv. Det här är hundra gånger bättre för mig än att gå i terapi.
 
,. fortsättning följer.

Carina, Sussie och jag på utvägningen av PT-kampen december 2010.

  1. Esy skriver:

    Chailatte e4r absolut en av mina frekaitdrycovr! Dock har jag inte provat Tassimos variant, se5 jag vet inte om den e4r re4tt kombinerad. Jag har smakat be5de bra och de5liga varianter av drycken. Me5nga gf6r fel och serverar drycken som ett chai-te med extra mycket/skummad mjf6lk i, medan hela poe4ngen e4r att det ska vara en kaffe-latte med chaikryddor i. Chai-te e4r gott det ockse5. Ett av mina favvote9er, men en annan sak.Hade varit kul att smaka tassimos chailatte!Kram/Fina Frun

  2. Du är så fin fia ! 🙂 Kram Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..