”FYLLAPÅPAUS”

Idag ska jag höja ribban på min nuvarande utbildning som cert. Träningskonsult & lic. Personlig Tränare till cert Kost- & Träningskonsult vilket gör att jag nu ska återgå till skolbänken ett gäng helger framöver. Under pluggtiden har vi inte tillgång till kylskåp/micro vilket innebär ett val mellan att varje dag köpa lunch eller ta med alternativ som håller sig pigga i väskan. Jag löser det hela genom att ta med matiga sallader, ostmackor och mina mellanmålscookies i en liten kylväska.

Jag har verkligen längtat tillbaka till utbildningen och är så peppad på att få utöka min kostkunskap ytterligare. På något sätt är det lite skönt att slå sig ner i skolbänken och bara lyssna.

,. jag förbereder mig på den vanliga pluggfasonen som innebär litervis av te-drickande.

 1. Isabel skriver:

  jag har en fråga om dina delikata mellanmålskakor; är banan en del av grundreceptet elr ett komplement till blåbärskakorna du gjorde? jag gjorde precis varianten med äpple och kanel (utan banan) och dom blev så himla torra. vad är hemligheten bakom de saftiga godbitarna? 🙂 och förresten, enormt TACK till bästa dig. din inspiration sätter guldkant på min vardag!

 2. hanna skriver:

  vad är receptet på den där kakan?:)

 3. felizia skriver:

  Åh va roligt! Jag älskar dina kosttips! 🙂

 4. Emelie skriver:

  Å vad spännande! Lycka till!!

 5. Emma skriver:

  Det låter intressant. Har börjat få seriösa tankar om att börja studera något liknande jag också. Men vi får se.

  Apopå dina kakor har jag nyss gjort en egen variant med finhackade nötter, 2 ägg(både gula och vitan), 2,5 msk smält smör, kakao, kokos, kanel, blåbär och lite pressad limesaft. Det blev ganska bra det också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..