MIDDAGSTIPS KATEGORI VARDAGSLYX,

Jag behöver inte säga mer än att efter en heldag i skolbänken var kvällens version av vardagslyx mer än välkommen:

För övrigt undrar jag om ni lagar mat själva? Tycker ni om det eller är det svårt och jobbigt?

Släng ner tinade kycklingfiléer i en ugnsform med smör och valfria kryddor, grädda på ca 200 grader tills allt är genomstekt, servera med potatisgratäng, sallad och bearnaisesås. Så enkelt att det blir om möjligt ännu godare!

 1. Tess skriver:

  ÅH ser alldeles fantastiskt gott ut!

 2. Sara skriver:

  Mest hemlagat men även hämtmat 1-2 ggr i veckan. Att laga mat är kul men inte jämt. Sedan händer det att det blir fuskmiddag i form av yoghurt m granola och mackor lite då och då också.. Allt i en hälsosam balans.

 3. Camilla skriver:

  Jag älskar att laga mat men när jag fick mina två barn och dessutom blev ensamstående blev det tajt med tid :/ De 30 kg jag har gått ner sedan sista graviditeten har tagit mig TRE år…men men 🙂 Nu har jag 10 kg kvar och dessa sitter stenhårt 🙁 Ser gärna lite tips på nytiga kvällsmåltider som passar även barn. Har inte tid att laga två rätter när jag kommer hem kl. 19.00 efter jobbet ju….

  MÅSTE ner dessa 10 kg snarast då jag böjar som dykinstruktör nere på Malta (mitt absoluta drömjobb som jag äntligen har fått!!!!) den 3 februari.

 4. Härliga bilder!
  Lagar alltid maten själv, jag lever som jag lär (-:

 5. Tove skriver:

  Jag älskar att laga mat så jag och min sambo lagar god nyttig mat nästan varje dag! På min blogg kommer det regelbundet upp matbilder och veckoplaneringar! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..