MIN TRÄNINGSKLUBB,

Efter att ha haft en höst med lätt sviktande träningsmotivation kom nu min räddning i form av Nike Training Club. Jag och ett gäng andra bloggare/media/tidningstjejer blev inbjudna till en boxningshall på södermalm för att starta tisdagen med svett. Vi fick prova Nike´s nya free sko och körde ett intensivt pass innan vi belönades med energi.

Jag blev inspirerad till att börja träna på morgonen istället för dagen. Morgontränar ni?

 1. Jennie skriver:

  Jag tränar ALLTID på morgonen!
  Är en morgonmänniska ut i spetsarna och har som MEST ENERGI då!! =)

 2. lisa skriver:

  Hej Fia! Först och främst tack för en inspirerande blogg, jag har en fråga till dig. Min rygg är så svag och jag får ofta väldigt ont i ryggen när jag tränar pga. mina dåliga ryggmuskler, vilket gör att jag inte kan träna mage på ett bra sätt heller då ryggen säger ifrån. Har du några bra tips på hur jag kan träna ryggen hemma lite varje dag för att bygga upp styrka så jag kan träna på rätt sätt?

 3. Innan klockan tolv kan inte jag träna mitt bästa. Hittar inte alls motivationen och kan inte pressa mig själv lika hårt för jag längtar bara till sängen. Så på morgonen då går jag hellre ut på en promenad för att kicka igång dagen 🙂

  På vardagar tränar jag efter skolan eller på kvällen. Däremot på helger går jag till gymmet efter att jag har vaknat och ibland går jag på pass som börjar vid tolv 🙂 Det brukar bli spinning och s-core eller CX.

  Funkar hur bra som helst för mig! 🙂

 4. malin a skriver:

  Japp, träningen sker oftast på morgonen då jag börjar skolan ganska sent vissa dagar. Skönt att ha det avklarat, dessutom är det en bra start på dagen 🙂

 5. ingrid skriver:

  Jag promenerar ofta tidigt på morgonen innan frukost och sedan kör jag det rejäla träningspasset på eftermiddagen. Gör tvärtom på helgerna 😉 Morgongymma är bästa starten på dagen! Hade gärna gjort det på vardagarna också om jag inte börjat skolan så tidigt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..