ERA HÄRLIGA HOPP!

Eftersom jag spenderar dagarna i skolbänken låter vi några läsare starta dagen med sina härlig hoppbilder!

 

Hej Fia, vill tacka för en oerhört inspirerande blogg! Och grattis till platsen hos Veckorevyn!
Här kommer min hoppbild från dagens morgonpromenad.  /josefin, http://jossefinast.blogg.se

Hej Fia!
Jag hittade din blogg bara för nårgra dagar sedan och tycker den är  kanon! Här är en bild från i våras, samma dag som jag kom hem från en 3  månaders lång resan och träffade min familj för första gången på så länge. Detta är en av de  bästa dagarna i år!

Hej Fia!  Tack för en underbar blogg! Här kommer en hoppbild på mig i somras.  Bilden är tagen i kalmar. Min blogg: emmalenita.devote.se

Vill du dela med dig av din hoppbild?
Mejla fia@aetas.se

 

 

 1. Emma skriver:

  Vad roligt att du publicerade min hoppbild! Blev väldigt förvånad när jag fick se mig själv på din blogg! 🙂

  Besök gärna mig: emmalenita.devote.se

  Min blogg handlar om mål och drömmar. Jag blir alltid grymt inspirerad av dig och brukar ofta gå och kolla din blogg om jag själv känner mig lite nere!

  Ha det bra!

  Kram Emma

 2. cilla skriver:

  Sofia! Du hade en sockerutmaning för ett tag sen. Sen dess har jag inte rört choklad, chips, glass, fikabröd osv. Tanken var ju att det skulle vara i två veckor, men eftersom jag började med LCFH samtidigt var det lätt att fortsätta. Men när sattes utmaningen igång? Utmaningen fick liksom inget avslut så har helt tappat koll på räkningen.

 3. Tove skriver:

  Tror minsann jag ska ta en hoppbild när jag nått något av de mål jag satt upp för mig själv. Jag har nyligen börjat med en helhjärtad hälsosatsning med bra mat och träning med PT. Än har det bara gått 3 veckor men jag hoppas på finfina resultat så småningom och de bör ju dokumenteras med en härlig hoppbild när man är trogen Fia-läsare! Hela min hälsoresa går att följa på min blogg!

 4. M skriver:

  Fina Fia,
  jag mår inte bra.
  Jag orkar inte gå ut och röra på mig för att alla intryck runt omkring tar över i huvudet. Allt blir för mycket.
  Så har det varit i ett par månader nu… jag har fått börja med antidepressiva, och blivit tillsagd att ha tålamod. Man får ingen hjälp från psyk här om man inte vill ta livet av sig. Jag vill inte dö. När jag går ut för att försöka få igång endorfinerna så känns det som att jag ska dö. Som om jag är vänd ut och in och alla intryck gör ont i mig. Jag vet att man ska utsätta sig för det som känns jobbigt för att bli kvitt problemen, men jag orkar inte. Samtidigt så har jag dåligt samvete för att jag inte tar hand om min kropp och utmanar den fysiskt. Dåligt samvete för att jag inte orkar ut och röra på mig.
  Vet inte varför jag skriver detta, kanske bara för att få ett svar om att det är helt OK att inte gå ut längre promenader…
  Tack för att du finns, men nu för tiden orkar jag knappt gå in och läsa din pigga och alerta blogg. Vanligtvis så älskar jag din blogg… Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..