ETT FISKTIPS,

Ibland får jag ett sånt oerhört starkt sug efter lax. Som den gången det var någon supermatch på fotbollstv och min kille suktade efter chilinötter medans jag snacksade laxrullar och mörk choklad. Det är helt enkelt en av få fiskar som verkligen får mig att darra i knäna av upphetsning.

Lägg laxfiléerna i en smörad ugnsform, krydda med salt/peppar/dill och någon fiskkrydda, dekorera med mögelost och baka i ugnen på 175 grader tills den är genomstekt utan att bli torr. Servera med romsås på röd stenbitsrom, gräslök, salt/peppar och kvarg samt råkost med oljmarinad.

  1. Sofia skriver:

    Ser smaskigt ut 🙂

  2. A skriver:

    Ser ut som en barnportion.

  3. Annie skriver:

    Låter inte dåligt alls, fisk är gott i alla de former 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..