TIDIGA GLADA IDAG,

Efter två fullspäckade dagar i skolbänken är jag lagom mör i både kropp och skalle men ser ändå fram emot utbildningens tredje dag. Med en tidig uppstigning, morgonpromenad och bamsefrukost är jag nu redo att inta ytterligare information och fakta inom området kost.

Det ger en kick att lära sig nya saker och jag måste säga att just kosten stannar högt upp på intresselistan. Om x antal veckor är jag äntligen lic. Kostrådgivare som ger mig den fullständiga titeln: cert. Kost- & Träningskonsult, en titel jag har längtat efter!

Tills vidare hoppas jag att ni njuter av lördagen ute i friska luften.

 1. Karin skriver:

  Njae, för min del blev det mycket sittande inne i en instängd skolsal, i dag var det nämligen högskoleprov! Men såg till att gå en sväng på rasterna och på lunchen gick jag till en park i närheten och satt på en bänk i solen med min sallad.
  Efteråt mötte jag min mamma med familjens hund och följde med dem hem på lite mellis 🙂

  Så när jag tänker efter så blev det frisk luft också, även om provet sög musten ur mig!

 2. pilla skriver:

  Har verkligen njutit av lördagen. Har sprungit gröna linjen med massor av andra sköna löpare!

 3. Emma skriver:

  Måste bara berätta en sak som jag är jätte glad över! Jag har simtränat hela mitt liv och nu ska jag bli simskolelärare själv och hade min första praktikdag idag. Jag flög upp ur sängen idag för att åka till simhallen och träna några simgrupper! Kan verkligen förstå när du skriver om att du tycker det är kul att gå upp tidigt eftersom att du ska göra en så rolig grej. Det är så kul att träffa alla glada barnen och se deras glada miner! Nu kommer jag hoppa på rosa moln hela helgen 🙂

 4. Hanna skriver:

  vad är det för skillnad på den titeln du har nu (innan utbildningen är klar) och den du kommer få efter avslutad utbildning? =)

 5. elin skriver:

  Hej Fia!J ag älskar din blogg eftersom den handlar om det jag älskar mest här i livet – hälsosam kost och träning. Min dröm är att utbilda mig inom de ämnena och ha det som yrke i framtiden. Vad har du gått för kurser? Har du gått på Högskola? Och hur lång tid tog det att gå de kurser du har gått? Kostade det något ?

  Jättetacksam för svar 🙂
  Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..