RUBRIKEN SOM LADDAR BATTERIER,

Efter tjugosju och en halv timme i skolbänken på tre dagar är jag fullsmockad av information, ny kunskap och intryck. Jag tog ut en välförtjänt sovmorgon på över tolv timmar och startar söndagen med syrrans surdegsbröd med pumpakärnor, den gamla godingen leverpastej och en hög misslyckade kesoplättar som inte fastnade på bild.

,. jag återkommer närmare kvällen när jag har piggnat på mig.

 

 1. Ronja skriver:

  Recept på surdegsbrödet? 🙂

 2. Karin skriver:

  Hej! Jag är lite kluven när det gäller leverpastej eftersom jag helst inte vill ha socker, men det verkar ju finnas mycket i alla… Dessutom har jag rätt lätt för att gå upp i vikt, ska jag välja en lättvariant?

 3. Hanna skriver:

  Hej Fia! Har förstått att du åkt mycket längskidor i dina dar. Här har du en som precis anmält sig till Vasaloppet (japp, helvasan) och har en viss panik eftersom jag bara åkt skidor för skojs skull de senaste åren. Kan inte du ge dina bästa träningstips om man behöver öva upp sin vasaloppsförmåga? Tackar på förhand! /Hanna

 4. Annie skriver:

  Välförtjänt med en ordentligt sovmorgon! 🙂

 5. Vilken härlig sovmorgon! Vi var uppe vid fyra, synd att inte barn känner till det här med vintertid…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..