GOD MORGON MED BILD,

Trots att jag igår sov tolv timmar och sen spenderade dagen med vilopuls är jag fortfarande i uppladdningsfas. Jag bokade om en arbetsdag hos VR-redaktionen för att piggna på mig ytterligare innan jag kastar mig in i arbetskarusellen igen. Efter en lugn skokspromenad, en liten hink med te och något som liknar en fantastisk vårdag känner jag mig redan lite piggare.

NU: Resterna av gårdagens surdegsbröd med leverpastej, smör och gurka. Vispad kvarg med nötter, linfrön och klippt grapefrukt samt två kokta ägg med keso och örtsalt.

 1. Åh herre min skapare vilket mysigt väder. Saknar hösten som attan, här på Malta går allt från grönt till brunt över en natt 🙁

 2. Carin skriver:

  Vad gör man när eländiga tankar om kroppen vägrar släppa taget och man känner att man sjunker allt djupare ner i ett mörkt hål av äckelkänslor om den kropp man lever med? Smal, 54 kilo och frisk… Well, det skulle väl vara det ultimata för många.. Men i min värld är jag tjock och hemsk… Önskar att jag kunde vara lika smal som exakt alla andra och får en hemsk ångest om jag inte tränar (fast kroppen är slut) eller om jag råkade äta mig mätt en dag… Tack för en underbar blogg! <3

 3. Haha, jag tyckte också att det snarare liknade och kändes som en vårdag ute mer än en höstdag idag!

  Jisses, snart är det november också..

  ha det gott 🙂

 4. Anna skriver:

  Hej Fia! Jag tänkte överösa dig med några frågor såhär på måndagsmorgonen, vore superkul om du hade tid att svara.

  För det första så förstår jag inte varför jag är så fruktansvärt trött på morgonen! Sover nästan minst 8 timmar, men när klockan ringer på morgonen vill jag bara sooova… Helt sjukt då jag egentligen är en morgonmänniska! Vad kan det bero på? Jag tränar cirka 6 gånger i veckan, varierat, och äter relativt bra iallafall, veckan som gått har varit lite slarvig men i övrigt är jag duktig med både mellanmål och riktiga måltider.

  För det andra så undrar jag över hur jag ska lyckas få i mig all energi jag behöver när jag jobbar i butik. Det kan vara arbetsdagar som börjar exempelvis klockan 12.00 och slutar 19.00. Har då endast 30 minuter rast totalt under dagen. Om jag går upp klockan 9 och äter frukost är jag inte speciellt hungrig innan jag börjar jobbet, men rasten kanske inte kommer förrän klockan 15 på eftermiddagen och då är jag vrålhungrig, hinner slänga i mig min matlåda, men sedan får jag inte äta förrän efter klockan 19, vilket betyder att mina mellanmål inte hinns med… Tips? Säkert andra som är i samma situation.

  Ha en fin vecka Fia! Älskar din blogg och dina inspirerande ord!

 5. Skönt att ha den självinsikten om sin hälsa, härlig morgon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..