UTMANING KVÄLLSPROMENAD!

Nu när höstens mörker slukar kvällarna är det lätt att vi fastnar i sofforna så fort klockan passerat middag. Jag vill belysa den sjöna känslan som kommer av att offra ett tv-program åt en frisk promenad och utmanar er därför till att prova på det här med kvällspromenader den här veckan!

Anmäl er i kommentarsfältet och använd det som ett forum för att disskutera hur det går, hur det känns och om ni gillar det trots att det börjar bli kallare och mörkare.

Det viktigaste är att vi kommer ut en stund på kvällen, om det sen innebär en rask promenad, en lunkande mysig stund med killen eller att kliva av en busshållsplats tidigare är helt valfritt. NU KÖR VI!

 1. Therese skriver:

  Det blir kvällspromenad och ”nattpromenad” varje dag med min nu 8 månaders vita schäfer 🙂 Men denna vecka ska jag försöka maxa och gå lite längre 🙂

 2. Liv skriver:

  Jag kör en morgon-joggning istället. 🙂

 3. Camilla skriver:

  Insperande och bra med dina utmaningar då och då, gillar din blogg skarpt!
  Tyvärr får jag säga nej till att anta denna utmaninge.. å andledningen gör mig arg. Men sen jag flyttade för snart ett år sen, så känner ja inte att ja vill gå ut och gå/springa på kvällarna i det området jag bor i. Det känns för riskabelt, och jag vill inte vara rädd när jag är ute!

 4. helena skriver:

  Hej! Är på väg tillbaka efter en månads virusattack, så inleder min väg tillbaka till träningen med en härlig promenad. Fick med mig maken på en tur på 35 min, så skönt! Blev så mycket piggare!
  Tack för pepping!
  Kram Helena

 5. Helena skriver:

  Dagens kvällspromenad avverkad! Jag gillar kvällspromenader mycket mer än morgonpromenader 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..