ANDETAGET OCH ER HJÄLP,

Jag har ofta frågat mig varför allt kommer på en gång. Den senaste tiden har min ”attgöra”-lista vuxit sig till enormhet, min inre stress har börjat gnaga i fogarna och jag känner hur jag är överväldigad med saker som ska göras och vissa med deadline. Samtidigt som min glädje över att Aetas växer, att ni är så många som vill anlita mig och att skrivaruppdragen trillar in är enorm så hinner inte alltid kroppen med vilket den snabbt talar om för mig i ren protest.

Jag behöver ett par dagar att komma ikapp, beta av och andas in. Jag vill så gärna blogga hela tiden, disskutera och komma med suveräna inlägg men vill hellre servera kvalité än skit så när ni säger att jag har tappat gnistan då lyssnar jag och tar ett andetag. Därför tillåter jag mig att samla material och ladda batteriena en stund innan jag skriver igen.

Ni är guld värda som följer mig varje dag!
Vill ni vara så rara att säga vad ni vill att jag skriver om och  berätta hur ni vill ha ”pt-fia” så ska jag göra mitt absolut bästa för att leva upp till det.

,. jag kommer snart!

 

 1. sigrid skriver:

  Jag gillar peppinlägg. Det är roliga att läsa, och recept på nyttiga mellanmål och frukostar är de bästa recepten att läsa. SÅ mer av det!

 2. Mari skriver:

  Vila på du. Det behöver man……Kramar

 3. Hanna skriver:

  Jag tycker det är superintressant att läsa om kost, så såna inlägg uppskattar jag väldigt mycket! 🙂

 4. sen fortsätt med hoppbilderna!! Blir så glad av det ;D

 5. Ärligt talat tycker jag att det är skönt att bara är ärlig! Att du vågar visa för oss lite utav dina sköra sidor tycker jag är väldigt fint! Självklart som vi älskar glada fina fia (:
  Om du orkar att prata om de, får du gärna prata om stress. Att hantera jobbiga svåra beslut med mera. Nu på vintern hitta ljus i mörkret osv. What ever. Vi älskar dig o din blogg i vilket fall som helst. Kramar på dig, och kämpa på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..