ÄNTLIGEN SKARPT!

Jag kan glatt meddela att jag äntligen fått hem min nya kamera som jag väntat på så länge. Som ni märkt har bilderna var allt annat än skarpa på senaste vilket vi kan tacka den gamla rishögen för. Nu är den ersatt med en rejäl doning som ger både fina bilder och ett på nytt fött fotosug för min del så nu ska det fotas!

,. dagens frukost består bland annat av en tallrik yoghurt-kvarg med kanel, gojibär, apelsin, linfrön och cashewnötter. Till det slukade jag ett kokt ägg på finn crisp och ett par centimeter hästkorv från dalarna.

 

 1. Emma skriver:

  Du står fortfarande för nära och bilderna blir suddiga även om du har en ny kamera. Flytta den några cm bakåt och låt kameran göra jobbet. De bästa matbilderna är de som är nära, skarpa MEN som inte är tagna nära, för då blir det svårt för ögat att se något. Att titta på dina matbilder är som att ha på sig fel glasögon, man får bara ont och det är svårt att fokusera.

 2. Mikaela skriver:

  Ett fototips bara, när det kommer till närbilder!
  Om du vill ha en närbild och står med kameran nära så kommer en väldigt liten del av bilden komma i fokus. Om du istället står längre ifrån och beskär bilden, kommer sen större del i fokus och den blir skarpare. Detta gäller kameror med fokuseringspunkter, typ inte mobilkameror, men annars de flesta 😉

 3. Hanna skriver:

  nu blev jag plötsligt hungrig, ser jättegott ut 🙂

 4. maja skriver:

  HÄSTKORV?!

 5. Sally skriver:

  Härligt, nu både låter och ser din frukost god ut! God kombo, får jag ta och prova 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..