SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, DEL SJU.

Lyssnar du på musik när du tränar och isåfall vad?

Jag gjorde innan jag råkade tappa min ipod i thailand i våras. Sen dess kör jag utan och det har gått förvånansvärt bra så nu springer jag till och med utan musik vilket jag aldrig trodde skulle gå innan. När jag lyssnar föredrar jag något svängigt som får en att ha takten, vem det är spelar mindre roll så läng det är bra takt och rytm.

Tror du på gud?

Jag tror på någonting men jag skulle inte beskriva det som en gud. Jag tror på tankens kraft, viljan och att vi människor kan styra och forma oss mycket mer än vad vi ofta tror. Jag tror att jag tror att det finns något mer än bara ”liv på jorden” men har inte listat ut exakt vad. Jag tycker det är intressant och extremt svårt att hitta den definition på vad man tror på men självklart tror jag på någonting annars hade jag nog tappat hoppet. Ni ser, det här svaret blev oerhört luddigt och det är väl precis så det är.

Vad gör du när allt känns hopplöst?

Bryter ihop och kommer igen. Ett gråtkalas är bästa medicinen mot det mesta och jag känner mig lite nyfödd när jag har fått släppa på pressen i form av tårar och tycker ofta att jag hittar ny energi och kan se saken på ett vettigare sätt när jag har fått vara ledsen.

Hallon eller jordgubbar?

Hallon, både färska, frysta och varma.

Choklad eller vanlij?

Alltid choklad och med 70 % kakao.

H&M eller Gina tricot?

Det går i perioder, svårt! Nu: Gina

Kaffe eller Te?

Te då jag har fått sluta med kaffe pga av magen. Jag saknar dock kaffet oerhört och älskar både kaffe med lite fet mjölk och en varm latte.

Kött eller fisk?

Alla former av lax annars köttbiten!

Vitt eller svart?

Svart både på kläder och inredning. Trist, klassiskt och underbart!

Dricka alkohol en gång i veckan eller aldrig mer få träna i ditt liv?

Usch vilket hemskt val! Då måste jag välja alkoholen för träningen klarar jag mig inte utan, men det skulle bli jobbigt eftersom jag inte tycker om alkohol och inte har druckit på evigheter.

 

 1. Hej! Läste att du fått sluta med kaffe. Jag har också en mage som reagera på både det ena och det andra men har testa att dricka gevalias snabbkaffe och det är så mycket mildare än vanligt kaffe. Ett tips är ett litet mått med kaffe och lika mycket cappucino pulver, mums!

 2. emma skriver:

  är koffeinfritt kaffe lika illa för din mage?

 3. Tilda skriver:

  jag gillar din blogg jättemycket men nu tror jag visst att något har blivit fel… del sju? hehe, vad hände med del sex? 😛

 4. Mari skriver:

  =) Är glad att jag hittat till din blogg. Tack för alla bra tips!!!

 5. Mari skriver:

  =) Är glad att jag hittat till din blogg. Tack för alla bra tips =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..