MISSA INTE!

Har ni hunnit läsa nya numret av Veckorevyn?
Den här gången visar jag utomhusträning, svarar på frågor om bla. pulverdieter och acen och ger ett smarrigt recept på bästa fisken.

Redaktionen har även listat vassa kvinnor att hålla ögonen på i framtiden, ut och läs!

 

 1. Linn skriver:

  Ja, jag köpte tidningen igår! Bläddrar alltid fram till din sida först =) Måste säga att VR verkligen har blivit sjukt bra!

 2. emma skriver:

  apropå bästa fisken – vad tänker du om det stora fisk-larmet som ljudat i veckan och hur tacklar du det på din meny?
  en allvarlig forskare säger att han inte under några omständigheter skulle ge fisken till sina barn. och då verkar han ändå mena den ”vanliga” fisken vi äter.
  -har du koll på vilken fisk du äter, -för fisk är ju nyttigt, men med alla föroreningar den innehåller enligt larmet så verkar den inte mkt nyttigare än jordens alla halvfabrikat ens tillsammans…snarare otäckt ohälsosam.

 3. Josefin skriver:

  Olycklig rubrik på framsidan dock, tänker att det är ju ganska normalt att vara hungrig och inte ett sug man bör bli av med.

  Och det vet jag såklart att du också tycker, därför borde de allt ha omformulerat den där rubriken så att man inte får fel intryck.

 4. Mari skriver:

  Vad kul 🙂 Måste köpa den…

  Riktigt illa det där med barnen och energiintaget. Vi har haft tema ”hälsa och kroppen” på mitt jobb (jobbar på en skola, i en årskurs 2:a) vilket blev riktigt uppskattat från både föräldrar och barn. Vissa barn fick verkligen upp ögonen för vad dom stoppar i sig, vissa blev äcklade till och med…vi skrämde dom självklart inte. Men visade bara hur mycket dålig mat vi EGENTLIGEN äter. (inte alla visserligen)…..Detta borde alla skolor införa.

 5. Den måste jag bara gå och köpa!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..