MIN FAVORIT:

Som jag tidigare berättat så får jag ofta dille på diverse matsaker och nu har min kärlek till chokladmoussen övergetts för alla typer av frisk melon tillsammans med mörk choklad som får smälta i munnen tillsammans med grönt te med mintsmak ,. máma!

,. något som skulle höja ribban ytterligare är att smälta chokladen och doppa  melonen ,. 

,. något annat som jag aldrig tröttnar på är min kära hästkorv som kommer några mil hemifrån i Dalarna.

 

 1. Annie skriver:

  Jag funderade på det där med hästkorv, det kanske är en jäkligt konstig fråga men du är ju gammal hästtjej? Det är även jag och jag kan inte förmå mig att äta hästkött. Det motsäger sig själv i och med att jag äter både nöt, gris och kyckling (och är djurvän).
  så jag tänkte.. har du alltid ätit hästkött eller hur var det första gången du åt det, är det gott?

 2. Har du några tips vad man kan ha istället för choklad? ÄR mjölkallergiker 🙁

 3. Martina skriver:

  Vart hittar du grönt te med mint? Har letat galet mycket…

 4. Mari skriver:

  Ser försbaskat gott ut =)…

 5. Varifrån Dalarna är du? Jag kommer från Avesta men plugar i Linköping nu! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..