ÅH, ATT ÄTA!

Många av er har hyllat inläggen där det framgår hur mycket jag äter på en dag så jag tänkte bjuda på vad jag äter på en hel vecka.

,. fyra skålar med rågflingegröt med mjölk, fyra skivor surdegsbröd, tre kiwis, en tallrik kassler med ris och annanas, en tesked honung, två melliskakor och elva ägg.
,. fem portioner med kokta rotfrukter, ett äpple, en portion rotfruktsgratäng, en mörk chokladmousse med grädde, honungsmelon, ett päron, ett par deciliter havrekuddar och två liter filmjölk.
,. tre portioner tonfiskröra, sex hemmagjoda köttbullar, en lussebulle, fem bananer, ett par fikon, ett par skedar frön, en saffransbulle, en näve nötter och tre små burkar keso.
,. fyra avokados, två knäckebröd, fyra satsumas, fyra deciliter grekisk yoghurt, ett par deciliter hemmagjord lingonsylt, tre apelsiner, en mörk chokladkaka.
,. sju koppar grönt te, fem portioner lax, två deciliter blåbär, en matsked skagenröra, ett par matskedar linfrön, tjugotvå finn crisp, ett antal portioner grönsaker, en portion köttfärsröra och två paket kvarg.
,. fyra liter mjölk, en pepparkaka, en halv ring hästkorv, två matskedar bearnasiesås, ett antal skvättar kanel, tre skivor vitlöksbröd och fem bitar fläskfilé.
,. två deciliter hemmagjort potatismos, ett par skivor ost, en till näve nötter, en portion broccoli, ett par matskedar gräddsås och avslutningsvis en jäkla massa vatten.

 

 1. Mikaela skriver:

  Blev lite rastlös såhär på kvällskvisten och klädde på mig varma kläder och tog mig en tur på cykeln. Cyklade 5 km till en affär och köpte endast med mig härliga frukter i salig blandning och grönsaker. När jag trampade i uppförsbackarna hem tänkte jag på dig och hur du inspirerar mig helt omedvetet! Du är så jäkla bra precis som du är och en bra förebild 🙂
  MVH en annan dalkulla

 2. Linn skriver:

  Jag undrar faktiskt samma sak som Lotta! =) Jag äter jätte mycket bönor, linser, ärtor osv.

  Det kanske helt enkelt inte är din grej?

 3. Lotta skriver:

  Hej Fia, har bara en fråga angående allt du äter. Varför finns inga bönor, ärtor, linser och groddar m.m. med i din matvecka? De är ju toppenmat! Billigt, nyttigt, miljövänligt och GOTT samt att det går att variera i en oändlighet! Varför inte liksom?

 4. Lisa skriver:

  Jag fick också rösten från ”du är vad du äter” i huvudet när jag läste igen om allting! 😉

  Tack för en så inspirerande blogg. Jag ska nog börja skriva ned vad jag äter under en vecka- det kan nog vara nyttigt och se det ”uppifrån” om du förstår vad jag menar..

 5. Hanna skriver:

  Tack tack tack för det här inlägget! Har under en veckas tid skrivit upp all mat och dryck jag stoppat i mig för en uppgift i Idrott i skolan, fick nästan ångest för att jag äter som en häst ser jag nu, men nu ser jag att jag inte är ensam om att äta mycket. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..