SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, DEL ÅTTA.

Jag undrar hur miljömedveten du är och om du källsorterar?

Jag skulle säga att jag är helt okej när det kommer till miljömedvetenhet. Jag källsorterar allt, lämnar på återvinning, pantar när det finns något att panta, lämnar kläder till behövande, äter matlåda, cyklar och går nästan jämt och åker annars kollektivt. Jag är noga med att släcka lampor, dra ur laddare som inte används, köper ekologiskt så mycket som möjligt, ge bort saker/produkter som inte används och slänger väldigt väldigt sällan mat.

Hur tänker du angående kött och hur det påverkar miljön?

Jag har börjat att köpa mer om mer ekologiskt och funderar på att köra ”köttfri” måndag eller liknande. Eventuellt göra en sådan utmaning här i bloggen om det finns intresse?

Har du nåt insider-tips om att jobba/sommarjobba i Norge, nåt man bör veta som inte står på hemsidorna? Jag har för mig jag läst att du hade jobbat där men är inte säker?

Jag bodde och jobbade i Olso i 8 månader 2009. Det man ska tänka på är att ligga i och ta för sig, det finns jobb om man vill ha jobb, det handlar mest om hur kräsen man är, hur driven man är och hur brett man vill söka. Jag jobbade på Steam som är en kaffebar i Sandvika Storsentra som ligger ca 17 min utanför Oslo med tåg. Jag tror att många söker jobb i centrum så det är nog lättare att se sig om strax utanför stan och inte baa stirra sig blind på att vara närmast. Ikea och det området är bra att söka i, även i Sandvika Storsentra som jag nämde. Det finns mängder av svenskar och kollektiv så boende brukar inte heller vara något problem. Var försiktig när du går ute själv på kvällarna och håll dig borta från alla droger som finns där. Ha så roligt!

,. jag är oerhört glad att jag flyttade till Oslo eftersom jag träffade min kille och två av mina närmsta vänner där. Bilden är från firandet av sjuttonde maj i Sofienbergsparken -09.

Har du ALDRIG haft ångest över din vikt?

Jag skulle inte kallade det för ångest men jag har haft perioder som varit jobbiga. Tex. när jag var yngre och kallades för ”plankan” för att jag var så tunn vilket var vidrigt. Min högsta önskan var att få rumpa och bröst och jag ville bara gå upp i vikt men det spelade ingen roll hur mycket jag åt. Jag har aldrig haft ätstörningar eller haft en dålig relation till mat. Jag har alltid älskat mat!

Vilken är din naturliga hårfärg?

Någon typ av blond eller råttfärgad tror jag. Jag började färga håret i sjuan så det är lite oklart.

Jag undrar om du har någon struktur i ditt tränande? Tex mån – biceps och triceps osv. Kan du inte lägga upp en veckas träningsschema, där det framgår vilka pass du kör?

Som jag skrev tidigare har min träning varit väldigt ostrukturerad och halvdan på senaste pga. allt jobb. Nu ska jag börja med Muay thai boxning och styra upp min stryrkträning så jag kommer köra en ”fias träningsdagbok”. Det är på ingång!

,. fortsättning följer!

  1. Michis skriver:

    Skulle också tycka det var skitbra med köttfri måndag, eftersom jag själv är en vegetarian som älskar att träna, men ibland har svårt att få i mig tillräckligt med protein. Älskar din blogg, läser den alltid så fort jag öppnar datorn!

  2. maja skriver:

    Jag skulle tycka att det var super om du körde köttfri måndag och lite veg-inspiration! 🙂 Bästa saken man kan göra för miljön!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..