,. DEN DÄR ..

,. den där känslan av svett som rinner över bröstet.
,. den där känslan av styrka som sprider sig i kroppen.
,. den där känslan av att älska flåsandet som fyller öronen.
,. den där känslan av att bara vilja ut och springa så långt benen bär.
,. den där känslan av att det inte finns något bättre att göra just precis nu.

,. den känslan är rätt jäkla underbar! 

Nu är det jag som tar en paus i pluggandet och springer ett redigt varv runt sjön.
Spring kära ni, spring!

 

 1. Erna skriver:

  Hej Fia. Vettu, det här inlägget inspirerade mig så otroligt mkt att jag till och med tyckte det var kul att springa idag. Jag som i vanliga fall ogillar starkt (rättare sagt hatar) allt som har med löpträning att göra, tyvärr.. Men idag så kändes det otroligt kul och jag små log under löppasset! Haha otroligt! Så tusen tack!!! Du är bäst! För övrigt inspirerar du mig med allt som har med träning och kost!! Tack tack tack igen! Kram

 2. Su skriver:

  Jag har beställt hem nya löpskor. Dom jag har använt är väl ”vanliga” träningsskor och har diverse hål så det var dags nu. Och nu saknas bara en redig jacka/tröja för att springa ute så här års 🙂

 3. Johanna skriver:

  Det finns inget bättre än löpning som paus i plugget & aldrig springer man lika bra som efter x antal timmar med plugg! Löpningen har iaf hjälpt mig genom mina 5,5 års plugg till veterinär, i januari är jag färdig!! Jiihooo!

  Kämpa på & lycka till med tentan!

 4. Elin skriver:

  Hallå hörde du vad jag just tänkte eller? Jag läste detta inlägg i precis rätt stund då jag satt och dividerade med mig själv om jag skulle springa en runda eller ej! Det blev en skön och stark runda på 5 kilometer! Mycket nöjd =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..