HEJ DANSEN,

Eftersom jag ständigt springer runt i träningskläder alternativt mjukiskläder finner jag det högst roande att försöka klä på mig något anständigt som inte är slappt, fyllt av loggor eller i tajts-material. Jag inser att jag aldrig kommer bli något modeorakel och nöjer mig med ett par jeans och siktar in mig på den fria chokladen.

NU: förhandsvisning av Svansjön med Benke från Bounce.

 

 1. Linn skriver:

  Anonym:
  Vilken märklig kommentar. Så bara för att man älskar att träna så är det ”fel” att gilla kläder och mode?

  Jag själv älskar att träna och gör det väldigt ofta. Men samtidigt älskar jag kläder, smink, mode och andra skönhetsgrejer.

  Och vad har ens personlighet med intressen att göra? Larvigt! Man är samma person oavsett vad man gillar att göra.

 2. Matilda skriver:

  Hej! Först och främst – Fantastiskt inspirerande blogg! Du har minst en trogen läsare borta i Massachusetts, USA 🙂
  Sedan undrar jag hur man generellt sett ska träna för att lägga fokus på att bränna fett och bli slank? Jag går 1,5 mil så gott som varje morgon och ägnar en hel del kvällar i gymmet, men jag vet inte riktigt vad jag ska koncentrera träningen på. Det finns massvis med olika pass så som zumba, yoga, kickboxning, pilates, och även en simbassäng som komplement till det ”traditionella” gymmet. Tack på förhand! Kram

 3. Keilia skriver:

  Åhh du är så fin 🙂 Fantastisk hy har du med!

 4. karin skriver:

  Du har skrivit att du ville bli make-upartist en gång i tiden. Kan du inte visa hur du sminkar dig, både till vardags och till fest? =)

 5. Mari skriver:

  Vad kul =) Ha en bra kväll….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..