ÄT BOLLEN, NJUT BOLLEN, ÄLSKA BOLLEN!

Att ha en syster som jobbar på fantastiska hälsokedjan Blueberry är rena lyxen för ett hälsofreak som mig. Hon guidar mig snällt igenom diverse nyttigheter och när hon presenterde mig för dessa kaffebollarna var det kärlek vid första ögonkastet. Visst har jag ätit otaliga mängder och varianter av chokladbollar i mitt liv men dessa är en klass för sig!

Baka, smaka och njut är mitt hestast tips till er!
Receptet kommer från Blueberrys egna kokbok.

Jag ändrade receptet något så det passade det jag hade hemma:

– jag tog ekologiskt vaniljpulver istället för proteinpulvret:
– jag tog dadlar och hasselnötter istället för att blanda.
– jag hade i en skvätt vatten när jag mixade.
– jag använde satvmixern då min vanliga mixer var för klen.
– jag rullade i mörk choklad istället för kakaobönor.

DELIKAT!

 1. Vill smaka 🙂
  Har också äran att få jobba på Blueberry 🙂
  Men just kaffebollen är inte med i bollsortimentet för tillfället..
  Får helt enkelt göra egna för de verkar superba 🙂

 2. I skriver:

  Dom här måste jag prova! Tack för en inspirerande blogg. God jul på dig!

 3. moa skriver:

  fyfan va gott…

 4. Hej Fia! Tack för en underbar blogg! Tänkte be dig om råd ang kolesterol… Min mans lillebror på 17 år bor hos oss över jul, han är övervikig och har precis fått reda på att han har förhöjt kolesterol. Problemet är att han inte bryr sig. Jag och min man tränar varje dag, promenerar och äter bra mat. Men han VÄGRAR gå med ut och gå. Försöker förklara att man ska njuta av mat, men då måste man även röra på sig. Hur gör vi äver jul? Och var är BRA mat mot att sänka kolsterol enligt dig? Jag tror på bra mat och hemlagad mat och att sluta med chips och McDonalds som han verkar äta varje dag hemma. Snälla hjälp mig hjälpa!

 5. Karin skriver:

  GOTT! Skall testas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..