DEN HÄR KÄNSLAN ,.

Samtidigt som jag skrev en officiell semesterstatus ramlade jag ner i en skön semesterdimma där jag mest finns till. Min kropp känns flytamde och jag kommer knappt ihåg vad jag heter. Jag plockar godsaker, simmar bland julpyssel, promenerar friska promenader och sover i timtal varje natt. Jag har helt enkelt tagit det här med semester på största allvar och njuter för fullt.

,. nu ser jag mest framemot att få provsmaka julskinkan och avnjuta en kväll i soffan.
Missa inte mitt glada julkort till er imorgonbitti!

 1. Mari skriver:

  detsamma gör jag. Såå himla skön =)

  Njut för fullt nu. det är du värd =)

 2. Annie skriver:

  det gör du alldeles rätt i, det är vad julen är till för 🙂 Njut fullt ut.

 3. M skriver:

  Och precis så ska det ju vara! God jul på dig Fia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..