LE TILL TEKNIKEN?

Det här med att välja teknikgrejer är långt ifrån min favoritsyssla men jag är ändå styrd av dem eftersom en stor del av mitt arbete baseras på just teknik och internet. Jag är riktigt gammalmodig när det kommer till att byta mellan märken och har svårt att gå över till nyare och mer avancerade grejer när jag väl har lärt mig komma överens med en teknisk pryl. Jag köpte min macbook för flera månader sen men håller ändå fortfarande på och pillar på min pc då jag inte riktigt är bekväm att överge den helt.

Nu är det telefonen som eventuellt ska bytas och min kille har nyss skaffat en sporttelefon som kanske skulle kunna falla mig i smaken. Efter att ha läst min blogg-kollega Therese´s bedömning är jag lite mer sugen på att testa.

Jag behöver en telefon som funkar tillsammans med träning och som är pedagogisk nog för en ointresserad som mig. Vad säger ni, har ni några tips på smarta telefoner som håller måttet?

,. kan för övrigt vara den sista att upptäcka det roliga med photo booth.
 1. J skriver:

  samsung galaxy s 2! bäste telefonen ever 🙂 googla den och kolla klipp på youtube så förstår du vad jag menar

 2. johanna skriver:

  Jag har Nokia Lumia med Windows Phone, tycker den är helt grym! Hade en iPhone innan och den funkar också helt ok men jag gillar inte att man måste klä den i fula skal för att våga använda den. Dessutom har ju alla iPhone nu 🙂

 3. Visst är det svårt att övergå från PC till MAC. Jag varvar också mellan båda. Gillar att surfa på MAC men känner till mycket mer funktioner på PC!

 4. Mari skriver:

  =) Berätta gärna när du fått några smaskiga idéer. Jag vill också ha en ny mobil nämligen..

  Jag kryddar varje morgon med en powerwalk =) !

 5. Malin skriver:

  Kan trösta dig med att jag också är lite lost med min MacBook även om jag lär känna den mer och mer så har jag svårt för att vänja mig (fatta?) vid strukturen helt och hållet.

  God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..