,. DET NYA SVARTA

Det här med förhållanden är alldeles underbart. Jag har alltid varit en sån som bara längtar efter en trygg mansfigur med stadig rygg, förståelse för mina svagheter och som är beredd att ta emot min kärlek. Jag höll flera gånger på att tuppa av i lyckoruset när jag träffade honom på ett lortigt dansgolv i Norge för snart tre år sen. Nu är vi sambos sen ett och ett halvt år, äger ett aktiebolag ihop och är fint nog mer kära nu än då.

Det faktum att han nu åker iväg för att spendera fyra månader i Singapore som duktig plugghäst innebär en massa nyttiga och härliga saker som att vi får längta efter varandra, ha fyra veckors härlig semester tillsammans och fortsätta lära oss att verkligen ta vara på det vi har. Allt det är bra och fint på alla sätt, men just precis nu när han nyss har åkt vill jag bara gräva ner mig och vägra vara positiv.

,. jag återkommer en annan dag.

 

 1. Jess skriver:

  Hua, fyra månader är länge! Särskilt för er som är sambos och vana att ses varje dag men jag lovar att ni kommer att klara av det! Kärlek är det finaste som finns och är man menade för varandra finns det inget som kan stoppa det 🙂

  Jag och min pojkvän bor 15 mil från varandra vilket inte är allt för långt och vi kan ses varje eller varannan helg. När det däremot blir upp mot tre veckor mellan gångerna vi ses är det kämpigt.

  Men en sak jag lärt mig av att ha distansförhållande är att man upptäcker hur jäkla mycket man tycker om varandra, att det är underbart med den pirriga förväntansfulla känslan och att vi tar vara på tiden när vi väl ses.

  Var stark Fia, Ni kommer klara det här! Stor kram

 2. Fy! Mår så dåligt när jag läser det här! Min pojkvän och jag hade distansförhållande i1,5 år innan vi flyttade ihop till hans hemstad. Vi pendlade 50 mil (jag bodde i Göteborg och han i Falun) när vi kunde, han gick fortfarande i gymnasiet och jag jobbade på två jobb samt hade hand om ett cheerleadinglag så tid fanns det inte precis gott om.
  Men nu när vi bor ihop så är det faktiskt fantastiskt och att ha distans ett tag är otroligt nyttigt (OCH JOBBIGT!) och man uppskattar varandra mera. Min Kim har blivit min andra halva sen vi blev sambos för tre månader sen. Så, gråt (det har jag gjort… gör det fortfarande om jag ska ner till Göteborg en sväng och han blir kvar) men det kommer bli bättre. Tror ni grejar det! 🙂

 3. Hej fia!
  Vet precis hur du känner!
  Min pojkvän bor i usa och jobbar sen 3 år tillbaka och jag bor här i sverige – pluggar så jag kan inte åka dit så ofta. Varje gång man åker ifrån varandra mår man så otroligt dåligt, men det gäller att tänka positivt och man blir så otroligt lycklig när man sen ses igen! Och förhållandet blir otroligt starkt, efter distansen klarar man allt! När jag gått klart skolan till sommaren ska jag flytta dit, så vi har mycket kul att se fram emot!
  kram

 4. Julia skriver:

  Den19 augusti åkte min pojkvän sedan snart 2 år tillbaka till USA för att vara utbytesstudent i 1 år. Jag vet precis hur du känner. Första dagarna var de värsta. Sedan kommer de dagar som allting känns jättejobbigt och sedan också de dagar då man bara tänker på allt bra som medföljer med att vara i från varandra. Sedan han åkte uppskattar jag vår kärlek mer och jag blir irriterad på de par som tar varandra för givet och som inte uppskattar det de har.
  Även om jag bara är 17, snart 18 år, så vet jag att min pojkvän och jag kommer att hålla ihop länge. För klarar vi det här klarar vi allting. Och det är säkert samma med dig och din pojkvän.
  I november var jag och hälsade på honom, och jag har aldrig mått så bra som jag gjorde då. Känslan när jag såg honom komma in i hotell lobbyn är obeskrivlig..
  Du och din pojkvän kommer att klara det hur lätt som helst. Specellt när ni har en resa att se fram emot och om ni blir flitiga användare av skype 🙂 4 månader går fort! Ta vara på tiden som du är ”ensam” och umgås med familj och vänner så går tiden mycket snabbare..
  Ha det bra 🙂 🙂
  Kram

 5. Förstår dina känslor! Känns tungt i början men du kommer att känna dig positiv sen, det tror jag alldeles säkert. Tvinga inte fram något bara! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..