HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG ,.

Jag vill börja med att säga tusen tack till alla som delade med sig om sina erfarenheter kring distansförhållanden. Trots att det inte är första gången vi är i från varandra så är det sjukt tungt och jag går runt i en dimma och gråter ur mig den första chocken av att han nu har åkt. Jag vet att det kommer att lätta, att tiden kommer att gå fort och att vi gynnas av att längta efter varandra men de första dagarna får helt enkelt gå åt till att deppa, sakna och ställa till med gråtkalas tills det inte finns något kvar.

Något som alltid får mig att må lite bättre när jag är deppad är att ut och vandra. Helt enkelt ta på sig skorna och bara gå utan plan, helt prestationslöst och bara trava på tills tankarna är skingrade. Därför startade jag dagen med en långpromenad efter min sovmorgon och nu sitter jag här med tända ljus, julmusik och ska börja jobba lite lätt med Aetas efter några dagars uppehåll.



,. frukosten bestod av två kokta ägg på rostat surdegsbröd med en nypa salt, en skål med apelsiner som kryddats med kanel och en finn crisp med hushållsost och smör samt en balja med grönt te.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..