MIN GÅRDAG,

Jag passar alltid på att åka till mina morföräldrar när jag är hemma och igår spenderades dagen hos dem i Borlänge med  en långdragen fikastund framför skidor på tv:n följt av babbel och fläskfilé-middag. Jag har nu vart ledig i exakt tio dagar och är lätt imponerad över mig själv att jag håller mig så pass lugn som jag gör. Jag tillbringar den största delen sittandes i soffan, äter god mat, fikar hembakat och har knappt jobbat eller tränat mer än lätta promenader under hela ledigheten. Jag samlar helt enkelt energi och njuter av mina stilla dagar samtidigt som jag ser fram emot den nystart som väntar hemma i Stockholm.


,. gofika med dalabakat knäckebröd med ost, saffransskorpor, mjuk nötkaka, apelsin, tekoppar och 86% choklad som till min stora glädje går utmärkt att äta då den endast innehåller spår av mjölk vilket min mage pallar med utan laktostabletter. 
  1. Mari skriver:

    Din ledighet låter precis som min. Tyvärr kan jag inte hälsa på mina mor/fa-föräldrar. Men mina batterier laddas och jag ser fram emot ett nytt år, med massa nya äventyr……

  2. Jossan skriver:

    Att njuta och ”bara vara” är allt annat lätt, så vad skönt att höra att du håller dig lugn & harmonisk!

    Tack för det arbete du lägger ned på bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..